Bahasa

CONTOH PANATA ACARA PANGAOSAN (BASA SUNDA)

Update artikel terbaru kali ini saya akan berbagi dokumen PANATA ACARA PANGAOSAN (BASA SUNDA), mari simak contohnya berikut ini:

PANATA ACARA DI MASJID

Assalamu’alaikum wr.wb..
Langkung tipayun hayu urang panjatkeun puji sareng syukur ka Alloh SWT. Kalayan rohmat sareng pitulungna urang sadaya tina ruing mungpulung pa amprok jonghok patepang lawung dina raraga tolabul I’lmi paridotun a’la kulli muslimi. Nyiar elmu eta wajib jang jalma muslim.

Oge solawat miwah salam mugia salamina teu kendat ngocor ngagolontor ka junjunan urang sdayana nyaeta kanjeng nabi Muhammad SAW. Oge ka para kulawargina, ka para sohabatna, ka para tabiin attbauttabi’atna, mugia dugi ka urang sdayana safaatna salaku umatna . aaamiiin ya alloh ya robbal a’lamin.

Hadirin anu kusimkuring di pihormat, hapuntrn steuacanna, pribados nyuhunkeun widi salaku panata acara bade maoskeun sababaraha acara anu baris di pidangkeun dina tolab I’lmi ieu nyaeta :
1. Pembukaan (Bissmillah)
2. Ngaoskeun solawat
3. Ngaoskeun ayat suci al-qur’an
4. Ceramah
5. Panutup (Hamdalah)
Langsung wae kana acara anu ka : … nyaeta : … anu bade di aoskn ku …
Dst …

Hatur nuhun kanu parantos ngaoskeun / nu masihan elmu kana ieu acara tolabul ilmi.

Allhamdulillah ieu acara ti awal dugi ka akhir parantos rengse.
Urang tutup wae ieu acara ngu ngaoskeun Hamdalah. Allhamdulillahirobbil”alamin
Wassalamu’alaikum Wr. Wb.

Mau soft file / file dokumen dengan extensi .docx nya? Silahkan download melalui link berikut:
Link Download:
PANATA ACARA PANGAOSAN (BASA SUNDA).docx

***

Mau Beli Pulsa / Token Listrik Murah?

Pakai Yoi Aja! Bisa transaksi pembelian pulsa, paket data dan token listrik murah. Atau mau bayar-bayar seperti bayar tagihan listrik juga bisa loh hanya dalam satu aplikasi. Yuk install Yoi di Play Store sekarang!

Temukan Yoi di Play Store

***

Lebih banyak di Bahasa

To Top